Qui som

VIA SABADELL tot el que necessites

Direcció

Horari

DLL a DSS de 9-21h
Restaurants de 8-24h (McAuto 24h)

Contacte

info@viasabadell.es

Inaugurat el 2012 sota el nou concepte de Parc Comercial; Via Sabadell s’ha convertit en un punt de referència de la zona nord-est de Barcelona gràcies a la seva immillorable ubicació, accessibilitat i connexió amb les principals vies i poblacions de la província.

Situat a la ciutat de Sabadell, a escassos 10 minuts de Barcelona, ofereix opcions comercials molt variades des d’un ampli ventall de restauració, fins comerços dedicats exclusivament a l’alimentació, la decoració, el bricolatge o botigues especialitzades en la cura de les nostres mascotes.

Amb galeria comercial, 7 edificis i tres plantes en total, a més d’amplis espais a l’aire lliure, l’experiència a Via Sabadell es complementa amb més de 1.800 places d’aparcament gratuït, tant en superfície com en interior i sense límit de temps.

En l’actualitat, en plena expansió, seguim treballant per oferir-te una experiència única i de qualitat, assegurant-nos que tu i els teus us sentiu com a casa. A més, ens sentim molt orgullosos de poder dir que som el primer Centre Comercial de la Península que s’abasteix mitjançant aigua regenerada, el que ens permet mantenir aquesta sostenibilitat i respecte pel medi ambient propi de la nostra filosofia.