Tot per les teves MASCOTES

Benvingut al fascinant món dels animals en Via Sabadell, on la diversitat i la cura s’uneixen per a oferir experiències úniques per als amants de les mascotes i la vida salvatge. Des de botigues de mascotes fins a clíniques veterinàries i santuaris d’animals, Via Sabadell és el destí perfecte per a aquells que busquen aprendre, interactuar i cuidar als animals.

En Via Sabadell, els amants dels animals trobaran una varietat d’accessoris i productes dedicats a satisfer les necessitats dels seus companys peluts i *emplumados. Des de botigues de mascotes que ofereixen aliments i joguines, hi ha una àmplia gamma de serveis disponibles per a garantir el benestar de les mascotes.

TiendAnimal

530 m2 al servei de la teva mascota. Compta amb Perruqueria i Tractaments Dermatològics, Lavacan, Servei de Compres i recollida Click & Collect i Centre d’Adopció

Disposen d’un tótem digital per a ADOPCIONS EN LÍNIA a on els nostres visitants tenen accés a tota la xarxa d’adopcions disponibles en l’actualitat de protectores col·laboradores, multiplicant així les oportunitats d’adopció.

També mantenint el compromís de responsabilitat i cura del medi ambient es fan visibles com a centre sostenible mitjançant un panell a l’entrada a on es publiquen les diferents accions que es duen a terme a les botigues.

INFORMACIÓ

TELF: 93 642 23 69