Política de Privacidad

TITULAR DE LA WEB

 • Denominació social: COMUNITAT DE PROPIETARIS PARCEL.LA 2.1 VIA SABADELL
 • CIF: H65960106
 • Domicili social: Carrer Camí de Can Borrell 27 – Pol. Ind. Sant Pau de Riusec. 08205 Sabadell.
 • Telèfon: 926 50 85 91
 • Email: info@viasabadell.com

PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

Responsable del tractament

Dades de contacte del responsable: COMUNITAT D EPROPIETARIS PARCEL.LA 2.1 VIA SABADELL y correo electrónico de contacto info@viasabadell.com.

ELS TEUS DRETS DE PROTECCIÓ DE DADES

Com exercitar els teus drets: Pots dirigir una comunicació per escrit a el domicili social de Via Sabadell oa l’adreça de correu electrònic indicat a l’encapçalament d’aquest avís legal, incloent en ambdós casos fotocòpia del seu DNI o un altre document identificatiu similar, per a sol·licitar a l’exercici dels drets següents:

 • Dret a sol·licitar l’accés a les dades personals: podràs preguntar a Via Sabadell si aquesta empresa està tractant les teves dades.
 • Dret a sol·licitar la seva rectificació (en cas que siguin incorrectes) o supressió.
 • Dret a sol·licitar la limitació del seu tractament, en el cas únicament seran conservats per Via Sabadell per a l’exercici o la defensa de reclamacions.
 • Dret a oposar-se a l’tractament: Via Sabadell deixarà de tractar les dades en la forma que indiquis, llevat que per motius legítims imperiosos o l’exercici o la defensa de possibles reclamacions s’hagin de seguir tractant.
 • Dret a la portabilitat de les dades: en cas que vulguis que les teves dades siguin tractades per una altra firma, Via Sabadell et facilitarà la portabilitat de les teves dades a el nou responsable.
 • Models, formularis i més informació sobre els teus drets: Página oficial de la Agencia Española de Protección de Datos

Possibilitat de retirar el consentiment: en el cas que hagis atorgat el consentiment per a alguna finalitat específica, tens dret a retirar-lo en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud de l’tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Com reclamar davant l’Autoritat de Control: Si consideres que hi ha un problema amb la forma en què Via Sabadell està manejant les teves dades, pots adreçar les teves reclamacions a el responsable de seguretat de Via Sabadell (indicat a dalt) a la autoridad de protección de datos que correspongui, essent Agencia Española de Protección de Datos, la indicada en el cas de Espanya.

Dret a l’oblid i accés a les teves dades personals

En tot moment tindràs dret a revisar, recuperar, anonimitzar i / o esborrar, totalment o parcialment, les dades emmagatzemades en el Lloc Web. Només has d’enviar un correu electrònic a Via Sabadell i sol·licitar-ho.

Conservació de les dades

Dades desagregades: Les dades desagregades seran conservades sense termini de supressió.

Dades dels subscriptors al feed per e-mail: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades dels subscriptors a la newsletter: Des que l’usuari se subscriu fins que es dóna de baixa.

Dades d’usuaris enviats per Via Sabadell a pàgines i perfils en xarxes socials: Des que l’usuari ofereix el seu consentiment fins que ho retira.

Secret i seguretat de les dades

Via Sabadell es compromet en la utilització de les dades, a respectar la seva confidencialitat ia utilitzar-los d’acord amb la finalitat dels mateixos, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l’alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix el Reial Decret 1720/2007 de 21 de desembre, pel qual s’aprova el Reglament de desenvolupament de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal.

Tu garanteixes que les dades personals facilitades a través dels formulari són veraces, quedant obligat a comunicar qualsevol modificació de les mateixes. Igualment, garanteixes que tota la informació facilitada correspon amb la teva situació real, que està posada a el dia i és exacta.

A més has de mantenir en tot moment les teves dades actualitzades, sent l’únic responsable de la inexactitud o falsedat de les dades facilitades i dels perjudicis que pugui causar per això a Via Sabadell com a titular de Via Sabadell, oa tercers amb motiu de la utilització d’aquest .

Bretxes de seguretat

Via Sabadell adopta mesures de seguretat raonablement adequades per detectar l’existència de virus, atacs de força bruta i injeccions de codi. No obstant això, has de ser conscient que les mesures de seguretat dels sistemes informàtics a Internet no són enterament fiables i que, per tant Via Sabadell no pot garantir la inexistència de virus o altres elements que puguin produir alteracions en els sistemes informàtics (programari i maquinari) de l’Usuari o en els seus documents electrònics i fitxers continguts en els mateixos.

En cas de detectar alguna escletxa, Via Sabadell es compromet a informar els usuaris en el termini màxim de 72 hores.

QUINA INFORMACIÓ RECAVEM DELS USUARIS I PER A QUÈ HO UTILITZEM

Tots els productes i serveis oferts en el lloc Via Sabadell remeten a formularis de contacte, formularis de comentaris i formularis per efectuar registres d’usuari, subscripció a newsletter i / o comandes de compra. Aquest lloc web sempre requereix el consentiment previ dels usuaris per tractar les seves dades personals amb les finalitats indicades.

Tens dret a revocar el teu consentiment previ en qualsevol moment.

Registre d’activitats de tractament de les dades

Web i hosting: Via Sabadell compta amb un xifrat SSL TLS v.1.2 que permet l’enviament segur de dades personals a través de formularis de contacte de tipus estàndard, allotjats en els servidors que Via Sabadell ha contractat.

Dades recollides a través del web: Les dades personals recollides seran objecte de tractament automatitzat i incorporats als corresponents fitxers dels quals Via Sabadell és titular.

Ens arribarà la teva IP, que serà usada per a comprovar l’origen de l’missatge a fi d’oferir-te informació, protecció contra comentaris SPAM i per detectar possibles irregularitats (per exemple: parts oposades de el mateix cas escriuen en el lloc web des de la mateixa IP), així com dades relatives al seu ISP.

Així mateix, podràs facilitar-nos les dades a través correu electrònic i altres mitjans de comunicació indicats en la secció de contacte.

Correu electrònic: El nostre prestador de serveis de correu electrònic és.

Missatgeria instantània: Via Sabadell no presta servei a través de missatgeria instantània com, per exemple, WhatsApp, Facebook Messenger o Line.

Contingut incrustat des d’altres webs

Els articles de Via Sabadell poden incloure contingut incrustat (p.ex. vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres webs es comporta de la mateixa manera que si el visitant ha visitat l’altra web.

Aquestes webs poden recopilar dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment de tercers, i vigilar la teva interacció amb el contingut incrustat, inclòs el seguiment del teu interacció amb el contingut incrustat si tens un compte o estàs connectat a aquesta web.

Altres serveis: Certs serveis prestats a través de la pàgina web Via Sabadell poden contenir condicions particulars amb previsions específiques en matèria de protecció de dades personals. Es fa indispensable la seva lectura i acceptació amb caràcter previ a la sol·licitud de el servei de què es tracti.

Finalitat i legitimació: La finalitat de l’tractament d’aquestes dades serà únicament la de prestar-te la informació o serveis que ens demanis.

Redes sociales

Presència en xarxes: Via Sabadell compta amb perfils en algunes de les principals xarxes socials d’Internet.

Finalitat i legitimació: El tractament que Via Sabadell durà a terme amb les dades dins de cadascuna de les referides xarxes serà, com a màxim, el que la xarxa social permeti als perfils corporatius. Així doncs, Via Sabadell podrà informar, quan la llei no ho prohibeixi, als seus seguidors per qualsevol via que la xarxa social permeti sobre les seves activitats, ponències, ofertes i de prestar servei personalitzat d’atenció a client.

Extracció de dades: En cap cas Via Sabadell extraurà dades de les xarxes socials, llevat que s’obtingués puntual i expressament el consentiment de l’usuari per a això.

Drets: Quan, a causa de la pròpia naturalesa de les xarxes socials, l’exercici efectiu dels drets de protecció de dades de l’seguidor quedi supeditat a la modificació de l’perfil personal d’aquest, Via Sabadell t’ajudarà i aconsellarà a tal fi en la mesura les seves possibilitats.

Encarregats del tractament fora de la UE

Emmagatzematge i xifrat. Via Sabadell utilitza serveis d’emmagatzematge xifrat de Google Inc a través de Google Drive.

Correu electrònic. El servei de correu electrònic de Via Sabadell es presta usant els serveis de Google Inc. a través de Google Apps.

Xarxes Socials. Via Sabadell fa ús de les xarxes socials nord-americanes Facebook i Twitter, a qui es realitza una transferència internacional de dades, de tipus analítics i tècnics en relació amb el Lloc Web sent en els seus servidors en els quals Via Sabadell tracta les dades que, a través d’elles, els usuaris, subscriptors o navegants lliuren a la signatura Via Sabadell o comparteixen amb aquesta.

Compromisos i obligacions amb els nostres usuaris

L’accés i / o ús de Via Sabadell atribueix a qui ho realitza la condició d’usuari, acceptant, des d’aquest mateix moment, plenament i sense reserva alguna, el present avís legal en relació amb determinats serveis i continguts de Via Sabadell.

En la utilització de Via Sabadell l’usuari es compromet a no dur a terme cap conducta que pogués danyar la imatge, els interessos i els drets de Via Sabadell o de tercers o que pogués danyar, inutilitzar o sobrecarregar el portal Via Sabadell o que impedís, de qualsevol forma, la normal utilització de Via Sabadell.

POLÍTICA DE COOKIES

Veure Política de Cookies