El moviment DYI revoluciona els centres de bricolatge

La tendència DYI (de l’anglès Do It Yourself) o Fes-ho Tu Mateix sorgeix fa uns anys per potenciar l’art de crear coses per un mateix. Quan parlem del concepte DYI, ens referim a la creació o modificació d’objectes de manera artesanal, sense involucrar a la seva producció un expert ni un procés industrial.

Arrel de la pandèmia de 2020, aquesta activitat ha tornat a prendre força i s’ha convertit en un passatemps i inclús en una gran afició. Les temàtiques dels DYI des de projectes de bricolatge inclouen projectes de moda, la rebosteria o fins i tot la tecnologia.

A més, la cultura DYI ha pres molta força a l’actualitat gràcies al seu enfoc sostenible basat en les 5R: Reduir, Reciclar, Reutilitzar, Reparar i Recuperar.

bricolatge

Els centres de bricolatge grans aliats pels projectes DYI

Aquestes creacions fetes a mà requereixen de una gran creativitat i atenció al detall. La tècnica i la originalitat son aspectes Claus per aconseguir un DYI perfecte.
No podem oblidar però, que la correcte elecció dels materials i les eines es imprescindible per aconseguir un resultat perfecte

A internet podràs trobar infinitat de tutorials i inspiració que t’ajudaran amb els teus projectes, però es probable que la cerca dels materials necessaris per la realització d’aquests pugui resultar-te difícil. Per aquest motiu, les botigues de bricolatge s’han convertit en els grans punts de referencia per aquesta comunitat.

Per aquesta raó, al centre comercial Via Sabadell apostem per centres de bricolatge que ofereixen el millor assessorament professional, així com un ampli de catàlegs de productes, materials i eines que portaran les teves creacions fetes a mà al següent nivell. Consulta més informació sobre el nostre centre comercial aquí.

bricolatge