El Centre Comercial estrena web

¿Et perds a la inmensitat de qualsevol web d’un Centre Comercial?

A Via Sabadell ho sabem i hem redissenyat la web del nostre Centre Comercial en consonància al que esperes trobar-te. Una pàgina web àgil, senzilla i dinàmica, amb una estructura de continguts molt intuitiva on trobar el que cerques no et costarà més de 2 clics, malgrat la gran varietat de productes i serveis que oferim.

Una web corporativa ha d’oferir informació sobre una empresa o organització que en general ofereix ademés del que ven o oferta, maneres de posar-se en contacte amb tu. Pot incloure un número de telèfon, una adreça de correu electrònic o ambdues coses. També pot proporcionar un mapa, direccions, horaris o un sistema de xat que permeti una comunicació inmediata.

 

nueva web del centro comercial via sabadell

¿Quines són les parts de la nostra pàgina web?

Les parts principals de la web del nostre Centre Comercial són la capçalera, el cos i el peu de la pàgina. Cadascun d’aquests elements és funamental per a un disseny web sòlid

Capçalera: La capçalera es troba a la part superior de cada pàgina web i és la primera part d’un lloc web que veuen els visitants o usuaris, ademés de la més visible.

Conté el títol o logotip i el menú de navegació, i és coherent en totes les pàgines del web, amb el mateix diseny i contingut en tot el site.

El menú de navegació enllaça a les pàgines més importants del web, com pot ser els productes o serveis que oferim o les dades de contacte.

Cos del web: El cos del web és la secció més gran d’un lloc web i inclou tot el contingut. El cos del web és on probablement passaràs la major part del teu temps com a usuari. Sol incloure text, imatges, vídeos i suficients elements interactius per que no t’aborreixis i sobre tot per que trobis el que buscaves d’una manera ràpida i senzilla.

Peu de pàgina: De igual manera que la capçalera, el peu de pàgina es troba a la part inferior de la pàgina web, encara que valiós, sovint es passa per alt degut a que és menys visible. Els visitants o usuaris que arriben al peu de pàgina ho fan normalment perquè busquen un contingut concret que saben que poden trobar allà, per això hem decidit simplificar-lo al màxim.

 

Esperem de tot cor que el redisseny del nostre web sigui del teu gust i et sentis còmode navegant per ella.